Over

Homeopathische kinderpraktijk voor Acute en Chronische  ziektes,

Nathalie Pieper-vd Stelt,  Klassiek homeopaat en  R.Hom® , lid  NVKH en RBCZ geregistreerd. 


Consulten worden vergoed door alle zorgverzekeraars

Vergoedingen overzicht: klik hier

Mijn naam is Nathalie Pieper-van der Stelt

 

 

Ik ben gelukkig getrouwd en we hebben 2 lieve dochters geboren in 2008 en 2011

 

Mijn homeopathie studie was aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum en na diplomering heb ik me gevestigd als Klassiek Homeopaat in Bergschenhoek.

 

Ik ben klassiek kinder- en gezinshomeopaat , auteur van het Boek Homeopathie voor kinderen en columnist voor het landelijke tijdschrift Spiegelbeeld.

Ik ben er een groot voorstander van dat ouders zich meer bewust mogen gaan worden van de waarde van het echte genezen van binnenuit wat een geneeswijze, je eigen afweersysteem zodanig hoog hebben dat je de ziektes zelf kan genezen zoals de Homeopathie doet.


De laatste jaren schep ik hier ook meer tijd in om ouders bewuster te maken rondom de gezondheid, oorzaak van ziektes, klachten na vaccinties, kortom alles rondom de gezondheid van hun kind. Na elke ouders die weer bewuster de praktijk uitloopt of die en lezing hebebn gevolgd, ben ik blij dat ze deze informatie rijker zijn!


Je kan me daardoor ook als spreker uitnodigen als jullie hier de geschikte platformen voor hebben. 

 


Tijdens mijn stage bij een kinderarts/homeopaat begon mijn enthousiasme om met kinderen te werken. Kinderen reageren heel goed en snel op juist gekozen middelen en ze zijn altijd zo heerlijk puur in hun gedrag!


Naast homeopathie heb ik ook de opleiding voor luisterkindwerker gevolgd. Dis is een andere tak van mijn praktijk geworden waarbij ik op afstand telepatische afstemmingen maak op mensen om zo zaken nog duidelijker voor iemand te krijgen.

 

Het beroep dat ik uitoefen als kinderhomeopaat en luisterkindwerker is heel breed: Ik behandel niet in hokjes als alleen Dermatologie, KNO of Psychologie, etc., maar ik kan alles behandelen van fysieke klachten tot en met psychische klachten.

Alle kinderen van 0 jaar t/m 18 jaar kunnen dus geholpen worden

 

Klachten waar ik wel heel veel positieve ervaringen mee heb, zijn waterwratjes, eczeem, KNO problematiek, buik klachten,  slaap problemen, gedragsproblemen en alles rondom hoog begaafde kinderen en hoog gevoelige kinderen.

 

Hoog gevoelige kinderen reageren heel goed op homeopathie. (en alles wat daarmee verwant is, zoals ADHD, ADD, PDDnos, Autisme)

 

Ik ervaar altijd veel plezier in de prettige ontmoetingen met ouders en kinderen en krijg daar zelf ook altijd veel energie van.

De benamingen die ik in de loop van de tijd heb gekregen van de kinderen zijn onder andere de slaapdokter, de hoestdokter, de kriebeltjesdokter, de dokter die me helpt om me beter te concentreren..

 

Zo leuk om deze uitspraken te horen!

 

ik voel het als een voorrecht dit werk te mogen doen!