Over

Homeopathische kinderpraktijk voor Acute en Chronische  ziektes,

Gevestigd in Bergschenhoek en Houten 

Nathalie van der Stelt,  Klassiek homeopaat en  R.Hom® , lid  NWP. 


Consulten worden vergoed door alle zorgverzekeraars en vallen buiten het eigen risiso

Mijn naam is Nathalie van der Stelt

 

 

Ik ben gelukkig getrouwd en we hebben 2 lieve dochters geboren in 2008 en 2011


Nadat ik zelf op mijn 22e door homeopathie ben genezen van mijn eczeem, ben ik voor deze geneeswijze gevallen en ben ik het meteen gaan studeren. 

 

Mijn homeopathie studie was aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum en na diplomering in 2007 heb ik me gevestigd als Klassiek Homeopaat in Bergschenhoek.


Tijdens mijn stage bij een kinderarts/homeopaat begon mijn enthousiasme om met kinderen te werken. Kinderen reageren heel goed en snel op juist gekozen middelen en ze zijn altijd zo heerlijk puur in hun gedrag!

 

Ik ben klassiek kinder- en gezinshomeopaat , auteur van het Boek Homeopathie voor kinderen en columnist voor het landelijke tijdschrift Spiegelbeeld.

Ik ben er een groot voorstander van dat ouders zich meer bewust mogen gaan worden van de waarde van het echte genezen van binnenuit zoals genezen via Homeopathie laat doen.


De laatste jaren schep ik hier ook meer tijd in om ouders bewuster te maken rondom de gezondheid, oorzaak van ziektes, klachten na vaccinties, kortom alles rondom de gezondheid van hun kind.

Na elke ouder die weer bewuster de praktijk uitloopt of die een lezing hebben gevolgd, ben ik blij dat ze deze informatie rijker zijn!

 


Naast homeopathie heb ik ook de opleiding voor luisterkindwerker gevolgd doordat ik meer wilde met mijn intuitieve, paranormale gevoeligheid. Dit is een andere tak van mijn praktijk geworden waarbij ik op afstand telepatische afstemmingen maak op mensen om zo zaken nog duidelijker voor iemand te krijgen.

 

Het beroep dat ik uitoefen als kinderhomeopaat en luisterkindwerker is heel breed: Ik behandel niet in hokjes als alleen Dermatologie, KNO of Psychologie, etc., maar ik kan alles behandelen van fysieke klachten tot en met psychische klachten.

Alle kinderen van 0 jaar t/m 18 jaar kunnen dus geholpen worden

 

Klachten waar ik o.a heel veel positieve ervaringen mee heb, zijn waterwratjes, eczeem, KNO problematiek, buik klachten,  slaap problemen, gedragsproblemen en alles rondom hoog begaafde kinderen en hoog gevoelige kinderen.

 

Hoog gevoelige kinderen reageren heel goed op homeopathie. (en alles wat daarmee verwant is, zoals ADHD, ADD, PDDnos, Autisme)

 

Ik ervaar altijd veel plezier in de prettige ontmoetingen met ouders en kinderen en krijg daar zelf ook altijd veel energie van.

De benamingen die ik in de loop van de tijd heb gekregen van de kinderen zijn onder andere de slaapdokter, de hoestdokter, de kriebeltjesdokter, de dokter die me helpt om me beter te concentreren..

 

Zo leuk om deze uitspraken te horen!

 

ik voel het als een voorrecht dit werk te mogen doen!