Magnetiseren


Wat is magnetiseren?


Magnetiseren valt onder de alternatieve geneeswijzen. Magnetiseren wordt ook wel energetisch behandelen genoemd. Het doel van een energetische behandeling is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het gaat hierbij om zowel het zelfhelend vermogen van het fysieke lichaam en de geest.


Tijdens magnetiseren wordt energie doorgegeven op de ander door middel de handen van de behandelaar.  Deze energie behandeling is bedoeld om blokkades op te heffen zodat de energiebalans wordt hersteld. Als je energiebalans is verstoord, dor een teveel of te weinig aan doorstromende energie in je aura, kun je last krijgen van allerlei klachten zowel psychisch als lichamelijk.


Magnetiseren heeft me altijd al getrokken om dit in de praktijk erbij te gaan doen, mede doordat mijn oma altijd al jaren een goed lopende magnetiseerpraktijk had met mensen die uit heel Nederland naar haar toe kwamen. En omdat deze methode zo goed aansluit bij de energetsche middelen die ik bij homeopathie inzet.  Zo kan het een het andere versterken en/of aanvullen!


 

Daarom ben ik de opleiding magnetiseren gaan volgen en ben ik diit gaan integreren in mijn praktijk


Ik magnetiseer volwasseneen in de prartijk en bij kinderen kan dit heel goed gecombineerd worden tijdens een homeopatisch traject.  Bij kinderen is een korte sessie magnetiseren vaak al voldoende om hun energie weer beter te laten stromen


Magnetiseren helpt ook zeer goed bij huilbabies en babies die diverse keren wakker worden in de nacht. Het geeft ze meer rust  in hun energie systeem en zullen sneller door gaan slapen. Voor het magnetiseren van volwassenen kunt u ook terecht bij mijn magnetiseer collega Kees-jan Pieper.

U kunt mij mailen of rechtsstreeks via de online agenda bij hem inboeken (hij is 1x in de 2 weken een hele dag in de praktijk)


Hij is tevens ook Spiritueel coach en doet prachtige readings : ( kijk ook meteen de rest van zijn website)


https://www.energetischcontact.nl/magnetiseren