Online cursus


Online cursus Homeopatische EHBO bij kinderenIn de afgelopen jaren hebben veel ouders enthousiast gereageert op de middelen en de genezing van hun kinderen.


Ze waren vaak verbaasd over de snelle werking en vonden het jammer dat ze niet jaren eerder aan homeopathie dachten voor hun kind.

Vaak triggert het dan ook om hier meer over te weten en te leren. 


Helaas is er weinig te vinden op internet en een complete opleiding is vaak te lang en komt het er daardoor niet meer van. 


Degene die bij mij workshops EHBO met homeopatische middelen in de praktijk hebben gevolgt, zijn vaak enthousiast en kunnen daarna prima met hun eigen kistje met middelen aan de slag. 


Ik werd daar zelf ook zo enthousiast van, dat ik een tussen oplossing voor al deze ouders heb gevonden en een ONLINE cursus heb gemaakt.


Speciaal voor ouders en therapeuten die er meer over willen leren.


En via deze online cursus leer je veel over middelen die toepasbaar zijn bij kneuzingen, reisziektes, wespensteken, brandwonden, griep, etcetera.


Het toepassings gebied is erg ruim.


En wat extra fijn is, is dat je daarna met korting je eigen EHBO kisje met 37 middelen kan aanschaffen : je kan me dan mailen voor de kortings code


Kosten van de online cursus zijn € 55,- 
Samenvatting, voordelen en  aanschaffen van deze cursus: klik op onderstaande link:
                                       www.gezinshomeopathie.nl