Readings en magnetiseren

Readings 


Ik heb in de afgelopen jaren vaak gemerkt dat het met de kinderen beter ging met met juiste middel, maar dat sommige kinderen een terugslag konden krijgen. Vaak kwam dit doordat een van de ouders niet lekker in hun vel zat en er issues waren die voor hen opgelost moesten worden. En kinderen zijn de spiegel van je ziel, dus gaat het met jou niet goed, dan weerspiegelt dit zich op je kind. Met andere woorden:  kinderen laten vaak in hun gedrag of klachten zien als een vader of moeder niet lekker in zijn of haar vel zit. 


We hebben hier hele goede methodes voor die ik alleen niet zelf doe, maar waarvoor Keesjan Pieper werkzaam is in de praktijk om dit helder te krijgen. 

De energetsche readings die hij doet, zijn altijd zeer verhelderend en door hiermee aan de slag te gaan, krijgt je eigen ontwikkeling een boost en ga je veel sneller weer verder op je eigen gezonde pad.


En dat weerspiegelt zich op je kind!


Magnetiseren


Als aanvulling op de readings, kunnen er ook magnetiseer sessies gedaan worden in de praktijk. Als je eigen energie weer goed stroomt en blokkades weg gehaald zijn, kan je er ook weer beter zijn voor je kind. 


Zeker voor veel hoog gevoelige ouders die in mijn praktijk komen, wordt dit als zeer prettig ervaren omdat

de vele prikkels die ze hebben vastgehoduen weer weg gehaald worden. 


Tevens is Keesjan ervaringsdeskundige op dit gebied, dus met al je vragen over hoog geveoeligheid en het omgaan hiermee, kan je bij hem terecht.


Ook een toenemend aantal kinderen zijn hoog gevoelig en zijn daardoor sneller uit balans omdat er zaken van andere mensen in hun energie blijven " hangen".


Een hele fijne en milde methode om deze energieen weer te harmoniseren en om weer beter te laten doorstromen.


Tijdens magnetiseren vloeien opgekropte spanningen van ze af en vloeit de energie weer goed door. 
Een afspraak maken kan via de algemene agenda op de homepage onder het kopje Energetische sessies


 


   

Homeopatisch Kinder praktijk voor Acute  en Chronische ziektes en Gedragsproblemen

Nathalie van der Stelt,  Klassiek homeopaat R.HomĀ® , lid NVKH